Printesa si Broscoiul Online

Printesa si Broscoiul

Printesa si broscoiul online dublat in romana este un film online gratis de animatie, desene animate online americane produse in 2009, de catre cei de la Walt Disney in colaborare Animation Studio, inspirat de cartea lui E.D.Baker – Printesa Broasca, care a fost ulterior transformat de Fratii Grimm  in Printul broscoi. Tiana este o tanara locuitoare […]

Printesa si broscoiul online dublat in romana este un film online gratis de animatie, desene animate online americane produse in 2009, de catre cei de la Walt Disney in colaborare Animation Studio, inspirat de cartea lui E.D.Baker – Printesa Broasca, care a fost ulterior transformat de Fratii Grimm  in Printul broscoi.

Tiana este o tanara locuitoare din New Orleans, undeva in anul 1926. A avut dintotdeauna o pasiune pentru artele culinare si tocmai de aceea  este angajata in doua locuri, sperand ca va face rost de bani pentru a-si deschide la randul ei intr-o zi un restaurant.  Charlotte la Bouff, o debutanta si veche prietena a Tianei, o angajeaza pentru a aduce gustari la Balul mascat pe care tatal ei il organizeaza. Petrecerea era pentru intampinarea Printului Naveen al Maldoniei, cu care acesta planuia sa il casatoreasca cu fiica sa. Filmul Printesa si Broscoiul online dublat in romana.

La petrecere, printul si valetul sau intalnesc un doctor hawaian, care le promite ca le va face viata mai buna, insa aceasta era o vrajitoare voodoo, care l-a transformat pe Naveen intr-un broscoi, iar slujitorului sau i-a dat o amuleta magica ce il ajuta sa capete infatisarea printului de fiecare data and o purta. Acest siretlic a fost folosit pentru  ca valetul sa se casatoreasca cu Charlotte si sa ajunga la impresionanta avere a regelui.

In filmul online, cand printul broscoi o vede pe Tiana imbracata in printesa, acesta nu isi da seama ca fata nu este defapt o printesa si o confunda cu una veritabila, o roaga sa il sarute pentru a se transforma din nou in fiinta umana. In schimb, datorita faptului ca ea nu era cu adevarat de vita nobila, in loc sa il transforme pe el in print din nou, se transforma ea in broasca. Mai departe in filmul Printesa si Broscoiul online dublat in limba romana, dupa ce Lawrence vede incercarea printului si esecul avut, se hotaraste sa l prinda, dar acesta reuseste sa scape impreuna cu Tiana.

Lawrence o cere in casatorie pe Charlotte, care accepta foarte fericita, dar cand aproape de infaptuirea nuntii  amuleta isi pierde efectul magic, acesta se duce la vrajitoare pentru a-I face rost de una noua, care sa aiba acelasi efect.  Pentru a primi ajutorul zeilor magiei negre, vrajitoare le promite sufletele tuturor locuitorilor din New Orleans, dupa ce se va casatori cu Charlotte si va detine controlul complet doar el, asupra zonei.

La periferie, acestia intalnesc personaje care de care mai diverse printre care un aligator cantaret la trompeta sau o musca. Acestia sunt aproape convinsi ca ei cunosc pe cineva, o vrajitoare a magiei albe, una buna, care poate desface vraja si poate intoarce blestemul .  Vrajitoarea le spune ca se va putea transforma inapoi in forma sa initiala, doar in momentul in care va saruta o printesa adevarat, iar dinm moment ce Charlotte este singura din zona, trebuie sa o sarute pentru a desface blestemul . Insa inainte de a face ceva in aceasta privinta, broscoiul este capturat de demonii negri ai vrajitoarei voodoo.

Printesa si Broscoiul trailer

Scrie-ti parerea despre Printesa si Broscoiul sau semnaleaza o problema!


5 Comments

 1. Bianca says:

  As dori tot filmul in romana!!!!<3<3<3

 2. Sz Sylvyutsa says:

  Asi dorii sa mearga filmull :| ..

 3. emanuel says:

  As dori sa il pot descarca.

 4. maria says:

  imi place povestea asta o adoor

 5. lary says:

  As dori tot filmul. :* ;)

Numele Tau: 

Email: