Ralph Strica Tot online subtitrat in romana Online

Ralph Strica Tot online subtitrat in romana

Ralph Strica Tot online subtitrat in romana este un desen animat pentru copii scos pe marele ecran de catre cei de la Walt Disney. Cand consola de jocuri a lui Litwak se inchide noaptea, numeroasele personaje video parasesc rolurile lor din joc si sunt libere sa mearga in alte jocuri. In jocul Fix-It Felix, personajele […]

Ralph Strica Tot online subtitrat in romana este un desen animat pentru copii scos pe marele ecran de catre cei de la Walt Disney. Cand consola de jocuri a lui Litwak se inchide noaptea, numeroasele personaje video parasesc rolurile lor din joc si sunt libere sa mearga in alte jocuri. In jocul Fix-It Felix, personajele il sarbatoresc pe eroul lor – Ralph Strica Tot. La un grup de suporteri al personajelor negative din jocuri, Ralph le dezvaluie ca doreste sa inceteze a fi personajul negativ.

Inpoi spre casa, Ralphe le gaseste pe celelalte personaje sarbatorind a 30-a aniversare a jocului la care nu a fost invitat si el. Felix il invita pe Ralph sa li se alature, dar ceilalti il tachineaza, spunandu-i ca ar fi castigat o medalie, la fel cum a facut Felix.

La Tapper, Ralph afla ca el poate castiga harmful effect of hcg in cryptorchidism o medalie intr-un joc de impuscaturi numit Hero’s Duty. Ralph Strica Tot intra in joc si il intalneste pe sergentul Calhoun. Intre sesiunile din joc, Ralph se suie pe centrala jocurlui si colecteaza medalia, dar din greseala face in asa fel incat elibereaza un Cy-Bug, unul din inamicii jocului.

Ralph Strica Tot subtitrat in romana ajunge sa se prabuseasca in Sugar Rush, un joc cu masini. In timp ce isi cauta medalia pierduta, el o intalneste pe Vanellope, un personaj impresionant care ia medalia si o foloseste pentru a participa la o cursa de masini. Regele Candy si ceilalti piloti refuza sa o lase pe Vanellope sa participe, sustinand ca ea nu face parte din acest joc. Ralph o ajuta pe Vanellope sa isi construiasca o masina, si la casa ei, pe un drum neterminat, Strica Tot descopera ca este o adevarata soferita.

Ralph Strica Tot online subtitrat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Ralph Strica Tot online subtitrat in romana sau semnaleaza o problema!


5 Comments

 1. andreea stefania roxana angelica va pupa pe toti says:

  si apropo am 11 ani si am telefon

 2. Tina says:

  interesant si frumos

 3. bogdan says:

  tare si zici ca sunt persoane adevarate

 4. beniamin says:

  ura

 5. bombonica says:

  E superrrr. Am redevenit copil!!! ;)

Numele Tau: 

Email: