Ratatouille Online

Ratatouille

Filmul pentru copii Ratatouille online este o comedie  americana, o animatie produsa de Pixar Animation si distribuita de Walt Disney Pictures.  Titlul filmului se refera la un fel de mancare frantuzesc care este servit in film, si deasemenea este folosit ca si porecla pentru personalul principal. Remy este un sobolan antropomorfic, inzestrat cu un dezvoltat […]

Filmul pentru copii Ratatouille online este o comedie  americana, o animatie produsa de Pixar Animation si distribuita de Walt Disney Pictures.  Titlul filmului se refera la un fel de mancare frantuzesc care este servit in film, si deasemenea este folosit ca si porecla pentru personalul principal.

Remy este un sobolan antropomorfic, inzestrat cu un dezvoltat simt al gustului si mirosului.  Inspirat de moartea recenta a Chef Auguste , Remy viseaza chiar el sa devina un bucatar recunoscut.   Cand este separat de familie si acestia pleaca, el ajunge sa vagabondeze pe strazile si canalizarile din Paris.   Condus de fantoma lui Auguste, el vede cum in fata lui, Alfredo este angajat ca si baiat ce debaraseaza. Filmul Ratatouille gratis online cu subtitrare in limba romana.

Profitand de prietenia  care o leaga cu Alfredo, acesta reuseste sa prepare un fel de mancare intr-un mod impecabil, pe care nimeni altcineva nu il facea la fel de bine ca un mare expert ce vine in vizita la restaurantul cu pricina.  Alfredo din filmul Ratatouille online subtitrat in romana acumuleaza atentia si intereseul tuturor, dar acum acestia isi doreau sa il vada la actiune, insa acesta habar nu avea ce trebuie sa faca, avand in vedere ca reteta a fost facuta de micul soricel de sub boneta.

Ratatouille trailer

Scrie-ti parerea despre Ratatouille sau semnaleaza o problema!


5 Comments

 1. matei says:

  e foate comic si placut

 2. ana says:

  Sa fim seriosi! Doar 2 minute? Va bateti joc de copii!

 3. Maria says:

  Cum 2 minute?2minute este reclama Ana filmul este mai jos in doua parti.

 4. elisa.cotan says:

  este superb filmul nu ma satur sa il vad

 5. ionela says:

  Am ras foarte mult noata mea este 10 astept si partea 2 _

Numele Tau: 

Email: