Regele Leu 1 online in romana Online

Regele Leu 1 online in romana

Regele Leu Dublat 1 in limba romana este un film online pentru copii, un desen animat plin de aventura lansat de cei de la Disney. Pe campiile intinse din Africa, o haita de lei conduce peste toate celelalte animale, care acum celebreaza nasterea viitorului rege Simba. Tatal lui, regele Mufasa ii face acestuia un tur […]

Regele Leu Dublat 1 in limba romana este un film online pentru copii, un desen animat plin de aventura lansat de cei de la Disney. Pe campiile intinse din Africa, o haita de lei conduce peste toate celelalte animale, care acum celebreaza nasterea viitorului rege Simba. Tatal lui, regele Mufasa ii face acestuia un tur al tinutului, invatandu-l pe micutul leu despre responsabilitatile pe care le are regele si despre pericolele care pasc dincolo de granitele tinutului.

Mai tarziu in acea zi, unchiul lui Simba, care nu are intentii bune ii spune acestuia ca in afara granitelor se afla defapt un cimitir de elefanti. Curiozitatea lui Simba musca vorbele inselatoare ale unchiului sau, si isi convinge cel mai bun prieten Nala, o femela leu de aceeasi varsta, sa mearga cu el. La cimitir, cei doi pui de leu sunt atacati de catre trei hiene patate – Banzai, Shenzi si Ed, dar Mufasa ii salveaza. Hienele sunt defapt prietenele lui Scar, care completeaza cu ele pentru a pune mana pe tinutul haitei. Trailer la filmul pentru copii Regele Leu dublat in limba romana

La ordinele lui Scar, hienele fugaresc o turma de bivoli inspre locatie leilor. Mufasa il salveaza pe Simba, dar Scar ii saboteaza ultima sansa de scapare a regelui si acesta este ucis. Dupa ce Simba ii gaseste corpul lui Mufasa, Scar il pacaleste, facandu-l sa creada ca din vina lui a murit regele, iar apoi il sfatuieste sa fuga si sa nu se mai intoarca niciodata. Dupa ce Simba pleaca, Scar le ordona hienelor sa mearga pe urmele lui, dar puiul de leu reuseste sa scape. Scar anunta apoi pe ceilalti ca Mufasa si Simba au murit si merge mai departe in ierarhie, ajungand nou Rege Leu dublat in limba romana.

Simba este acum departe de casa, tocmai in desert – mort de oboseala. Acesta este gasit de catre Pumbaa si Timon, niste animale bune la suflet care il ingrijesc. Multi ani mai tarziu, dupa ce acesta creste Regele leu Dublat in romana ii salveaza pe cei doi de o leoaica infometata, care se dovedeste a fi Nala.

Regele Leu 1 online in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Regele Leu 1 online in romana sau semnaleaza o problema!


4 Comments

 1. irina says:

  Mi-a placut si as vrea sa difuzati si regele leu 4.

 2. alexandra says:

  Foarte tare nota 10 imi plake mult

 3. vasea says:

  e foarte interesant

 4. Regele Costy says:

  cine nu vrea regele leu 4.

Numele Tau: 

Email: