Regele Leu 2 in Romana Online

Regele Leu 2 in Romana

Regele Leu 2 in Romana apare din succesul primului desen animat si se deschide in inima haitei de lei, unde are loc o ceremonie dedicata nasterii puiului Kiara, fata regelui Simba si a lui Nala. Leoaica incepe sa creasca si aceasta incepe sa se cam sature de tatal sau care este prea protectiv, asa ca […]

Regele Leu 2 in Romana apare din succesul primului desen animat si se deschide in inima haitei de lei, unde are loc o ceremonie dedicata nasterii puiului Kiara, fata regelui Simba si a lui Nala. Leoaica incepe sa creasca si aceasta incepe sa se cam sature de tatal sau care este prea protectiv, asa ca Timon si Pumba sunt pusi in rol de babysitter. Kiara reuseste sa scape de atentia celor doi, si dapeste un alt pui pe nume Kovu. care se pare ca este mostenitorul lui Scar.

Cei doi ajung sa se imprieteneasca dupa ce scapa de niste crocodili, dar cand Kovu raspunde la jocul de sicanare a lui Kiara, isi face aparitia dintr-o data si Simba, care mormaie la tanarul pui de leu, si Zira, mama lui Kovu isi face si ea aparitia. Trailer de la filmul Regele Leu 2 in Romana poate fi vazut de catre curiosi.

Zira ii aminteste lui Simba despre cum a trimis-o in exil, si pe langa asta ii mai spune ca Kovu este succesorul lui Scar – dar Simba se decide sa o ignore si sa se intoarca in tinutul sau impreuna cu Kiara, tinandu-i morala si explicandu-i ca strainii reprezinta un pericol. In afara tinutului sau, Nuka, fratele lui Kovu, povesteste despre gelozia care o poarta pe Kovu, surorii sale Vitani, dar se opreste cand Zira ajunge acasa. Zira ii aminteste lui Kovu ca Simba, Regele Leu 2, este cel care l-a omorat pe tatal sau, fara sa stie ca defapt hienele au facut-o. Kovu ii explica ca nu crede ca Kiara este asa de rea, si Zira rapid face un plan malefic, avand in gand de a se folosi de fata inamicului ei numarul 1.

Acum un adolescent, Kiara se duce sa vaneze de una singura, dar Nuka si Vitani o prind intr-o capcana, permitandu-i lui Kovu sa o salveze. Regele Leu 2, care cu greu i-a putut multumi acestui strain, este fortat sa-l accepte pe Kovu, acum ca acesta i-a salvat fiica. Kovu se gandeste sa-l atace pe Simba asa cum a fost instruit, dar acesta se duce sa vaneze cu Kiara si este cuprins de niste emotii pe care nu le-a mai simtit.

Regele Leu 2 in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Regele Leu 2 in Romana sau semnaleaza o problema!


9 Comments

 1. mario says:

  ie forte frumos ma uitat si ie ecstraordinar

 2. Gabriela says:

  E tare si haios mai ales la bataliea dintre regate pe mn m-a buvnit rasul

 3. camelia says:

  l-am vazut si este super tare

 4. camelia says:

  imi place la nebunie,adica imi plac toate personajele mai putin cei rai

 5. camelia says:

  gabriela,de ce te-a bufnit rasul in batalia regatelor?

 6. nina says:

  este cel mai frumos pe care l-am văzut

 7. andrei says:

  e frumos si parte 1 si 2

 8. Alexandra says:

  frumos dar ar fi mai frumos daca sar inventa 4 =) ar fi super

 9. neda says:

  sint frumoase si educative,dati cit mai multe

Numele Tau: 

Email: