Rio desene dublate in romana Online

Rio desene dublate in romana

Rio online este un film de comedie, o animatie americana produsa in 2011 de cei de la Blue sky Studios si regizata de Carlos Saldanha. Titlul fiulmului se refera la orasul brazilian Rio de Janeiro, unde se petrece actiunea filmului. Este vorba de povestea lui Blu, poveste unui papagal dus la Rio-the movie de Janeiro […]

Rio online este un film de comedie, o animatie americana produsa in 2011 de cei de la Blue sky Studios si regizata de Carlos Saldanha. Titlul fiulmului se refera la orasul brazilian Rio de Janeiro, unde se petrece actiunea filmului. Este vorba de povestea lui Blu, poveste unui papagal dus la Rio-the movie de Janeiro pentru a se imprechea cu o femela. In cele din urma se indragosteste de Jewel, o papagalita plina de viata si culoare! Amandoi trebuie sa fuga si sa treaca printr-o groaza de peripetii pentru a se ascunde de Nigel.

In Brazilia, numeroase pasari erau victimele contrabandei cu animale. In Moose Lake, Minessota, o cusca cu un papagal albastru este gasit de Linda, care ii pune numele Blu. Oricum face, acesta este incapabil sa zboare, fara sa stie motivul, iar tocmai de asta rade si gasca de Canada care se afla pe pervazul din fata librariei Lindei. Filmul Rio online gratis subtitrat in limba romana.

Intr-o zi, ornitologistul Tulio Monteiro ii invita pe Blu si pe Linda la Rio, cu conditia ca acesta sa se imperecheze cu o femela, avand in vedere ca este ultimul din specia sa. Linda accepta si tocmai in acest scop, iau avionul si pleca pana la Rio unde Blu intalneste pe Pedro, un cardinal rosu-crestat si pe Nico, un canar galben. La crescatoria de pasari a lui Tulio, Blu se indragosteste de Jewel, o papagalita albastra, independenta si neinfricata . Cei doi papagali sunt capturati de un baiat pe nme Fernando si un cacadu pe nume Nigel. Acestia lucrau pentru o grupare de contrabandisti condusi de Marcel. Nigel le-a spus celor doi macau ca a facut un juramant ca va contrabanda pasari exotice pentru a se razbuna pe ele pentru faptul ca a fost sos afara dintr-o emisiune in care era personajul principal iar in lociul lui a fost adusa o alta pasare exotica. Blu si Jewel au reusit sa fuga si au ajuns intr-o jungla.

Fernando ii intalneste pe Tulio si pe Linda si le spune ca este obligat de Marcel sa captureze pasaripentru ca el sa le contrabandezi mai apoi. Intre timp, acestia colaboreaza pentru a-l gasi pe Blu. Intre timp, Blu, Jewel si cei 2 noi prieteni se duc la o petrecere pasareasca in stilul specific Rio film online. Acolo, toata lumea isi da seama ca Blu nu stie sa zboare, iar cei 3 incearca sa il faca sa invete sa zboare. In timp ce petrecerea era in toi, acestia au fost atacati de marmoseti. Pasarile se lupta cu ei si reusesc sa ii alunge.

Rio desene dublate in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Rio desene dublate in romana sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. andreea says:

    E super tare! Vi-l recomand tuturor

Numele Tau: 

Email: