Ronal Barbarul online subtitrat Online

Ronal Barbarul online subtitrat

Ronal Barbarul online subtitrat in limba romana sau mai bine cunoscut in engleza Ronal the Barbarian este un desen animat pe calculator, creat special pentru copii de catre institutul de film danez. Ronal este un tanar barbar cu o stima de sine scazuta, ceea ce nu-i caracterizeaza insa si pe ceilalti barbari musculosi din satul […]

Ronal Barbarul online subtitrat in limba romana sau mai bine cunoscut in engleza Ronal the Barbarian este un desen animat pe calculator, creat special pentru copii de catre institutul de film danez. Ronal este un tanar barbar cu o stima de sine scazuta, ceea ce nu-i caracterizeaza insa si pe ceilalti barbari musculosi din satul sau.

Ronal este cel mai mare fricos, dar soarta ii pregateste o mare responsabilitate si o mare povara in acelasi timp cand un om malefic – lordul Volcazar ataca satul sau si ii rapeste pe toti barbatii mai curajosi. Bineinteles Ronal nu se incadreaza in aceasta categorie, caci el este singurul barbar in viata care nu are muschi deloc si este acum fortat sa se aventureze si sa infrunte orice pericol pentru a-si salva clanul si pentru a distruge planul lui Volcazar, un print psihopat, de a distruge lumea. Trailerul de la filmul Ronal Barbarul online subtitrat in limba romana poate fi vizionat mai sus. Am auzit cuvinte numai de lauda la acest film si invitam toti copii sa ne spuna ce parere au despre acest desen animat!

De-alungul drumului, presupusul nostru erou este acostat si urmat de catre Alibert – bardul untos, Zandra – o fecioara frumoasa si Elric – un ghid metrosexual. Pentru a putea face fata inamicului, acestia trebuie sa treaca peste o serie de provocari.

Ronal Barbarul online subtitrat trailer

Scrie-ti parerea despre Ronal Barbarul online subtitrat sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. Ramona R. Moldovan says:

    suuuper film. vaiiii ce bine m.am distrat alaturi de tigru meu.hi hi hi tare de tot…..

  2. angelica says:

    tigru real sau jucarie?

Numele Tau: 

Email: