Sabia din Stanca dublat in limba romana Online

Sabia din Stanca dublat in limba romana

Sabia din Stanca dublat in limba romana este o animatie plina de comedie si elemente fantastice, creata special pentru copii, de catre Walt Disney. Actiunea din acest desen animat incepe prin secolul VI, in Anglia. Se pare ca regele, Uther Pendragon, moare lasand tronul fara mostenior. Dintr-o data, sabia din stanca apare in Londra, cu […]

Sabia din Stanca dublat in limba romana este o animatie plina de comedie si elemente fantastice, creata special pentru copii, de catre Walt Disney. Actiunea din acest desen animat incepe prin secolul VI, in Anglia. Se pare ca regele, Uther Pendragon, moare lasand tronul fara mostenior.

Dintr-o data, sabia din stanca apare in Londra, cu inscriptia: Cel ce va putea sa scoata din stanca aceasta sabie, este mostenitor de drept al Angliei. Timp de multi ani, nimeni nu a reusit sa scoata sabia din stanca, iar Anglia intra intr-o perioada intunecata, plina de razboaie.

Desenele ni-l prezinta pe Arthur, un orfan de 12 ani. In timp ce era cu fratele sau mai mare la vanatoare, Arthur il impiedica din greseala pe Kay sa doboare o caprioara. Ducandu-se dupa sageata, Wart ajunge in casuta lui Merlin. Acesta din urma se declara protectorul lui Arthur.

Sabia din Stanca este un desen animat foarte frumos, cu vraji si vrajitori, de unde copii pot invata ce inseamna onoare, curaj, dreptate si respect.

Sabia din Stanca dublat in limba romana trailer

Scrie-ti parerea despre Sabia din Stanca dublat in limba romana sau semnaleaza o problema!


3 Comments

  1. Romania EDU - Televiziunea Elevilor says:

    Buna ziua, suntem doar o asociatie pentru copii ce incercam sa dezvoltam un proiect inedit pentru copiii si tinerii din Romania. Ne-ar face o mare onoare sa va atasati proiectului nostru. Pentru inceput prin aplicarea unui linck catre http://www.televiziuneaelevilor.ro/p-956-filme.pentru.copii.html – ( aici putem adauga mai multe informatii despre site-ul dumneavoastra ). Pe parcurs daca va intereseaza putem sustine impreuna realizarea unui canal tv ONLINE – Filme pentru copii – cu posibilitatea de a se transmite si live anumite emisiuni dedicate. Va multumim, cu respect !

  2. ciubotariu ana maria says:

    SI MIE IMI PLACE SA VIZIONEZ ACESTE POVESTIOARE INTERESANTE BRAVO ROMANIA EDU

  3. beniamin says:

    a fost haios

Numele Tau: 

Email: