Singur Acasa 2 online subtitrat in romana Online

Singur Acasa 2 online subtitrat in romana

Singur Acasa 2 online este un film care deja v-a obisnuit cu peripetiile tanarului Kevin. De data aceasta, cu o noapte inainte de zborul lor catre Miami, toata familia McCallister se strange la casa lui Kate si Peter. Fiul lor de zece ani, Kevin, este de parere ca Florida nu este un oras potrivit pentru […]

Singur Acasa 2 online este un film care deja v-a obisnuit cu peripetiile tanarului Kevin. De data aceasta, cu o noapte inainte de zborul lor catre Miami, toata familia McCallister se strange la casa lui Kate si Peter. Fiul lor de zece ani, Kevin, este de parere ca Florida nu este un oras potrivit pentru a-si petrece craciunul, caci brazii de craciun sunt cam rari.

Filmul Singur Acasa 2 online subtitrat in romana este un film care trebuie vazut de toti copii!

In timpul concertului de Craciun, fratele mai mare a lui Kevin, Buzz, il umileste si baiatul sare la bataie. Kevin refuza sa isi ceara scuze pentru comportamentul sau, si fiind deja suparat pe faptul ca vor merge la Florida, se duce in dormitorul sau de la etajul trei. Pe timpul noptii din Singur Acasa 2 online in romana, Peter reseteaza alarma fara sa stie, iar familia sa nu se mai trezeste la timp a doua zi.

In confuzia si panica creata, familia McCallister reuseste sa ajunga la timp la aeroport. Dar, din cauza unei confuzii, Kevin ajunge sa ia zborul catre New York de unul singur, impreuna cu geanta tatalui sau unde se aflau banii si cartile lui de credit.

Se pare ca toti se dezmeticesc abia dupa ce aterizeaza in Florida. In New York, Kevin, dandu-si seama de cele facute se hotaraste totusi sa dea o tura prin orasul Singur Acasa 2 si ii pacaleste pe cei de la hotelul Plaza sa ii dea o camera folosindu-se de cartea de credit a tatalui sau. In timpul unei vizite din Central Park, Kevin este speriat de catre o femeie ce avea grija de porumbei.

De Ajun, Kevin se plimba prin oras cu o limuzina si viziteaza un magazin de jucarii unde il intalneste si pe patron – domnul Duncan din filmul Singur Acasa 2 online. Kevin afla ca profitul obtinut in urma vanzarilor de Craciun vor fi donate copiilor spitalizati. Duncan ii da o pereche de turturele drept cadou, si ii da instructiuni sa le imparta cu o persoana draga lui.

Singur Acasa 2 online subtitrat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Singur Acasa 2 online subtitrat in romana sau semnaleaza o problema!


4 Comments

 1. alexandru diana florentina says:

  sper sa ma primiteti in acest film la rerevede s este super tate emisiunea

 2. amdreea andre says:

  frumos film

 3. cotorobai stanislav says:

  Ma mir cum de n-au murit cei doi hoti, la asa capcane!

 4. ionut says:

  o sa copiez descrierea. foarte frm filmul!11

Numele Tau: 

Email: