Spirit Stallion of the Cimarron Online Subtitrat Online

Spirit Stallion of the Cimarron Online Subtitrat

Spirit Stallion of the Cimarron Online Subtitrat in romana este un desen animat care are actiunea plasata in secolul 19 in America de Vest, si incepe cu un vultur care planeaza deasupra unor mustangi. Apoi urmeaza o scena cu nasterea lui Spirit, care in curand devine un armasar adevarat si care isi asuma rolul de [...]Spirit Stallion of the Cimarron Online Subtitrat in romana este un desen animat care are actiunea plasata in secolul 19 in America de Vest, si incepe cu un vultur care planeaza deasupra unor mustangi. Apoi urmeaza o scena cu nasterea lui Spirit, care in curand devine un armasar adevarat si care isi asuma rolul de lider al turmei de cai, si a carui datorie este de a-si feri semeni de pericole. Acest lucru este demonstrat cand acesta salveaza doi manzi de catre o puma.

Spirit este un lider curajos, dar din pacate este prea curios. Vazand un foc aprins nu prea departe de turma sa, armasarul nu este capabil sa-si controleze curiozitatea si se duce sa vada despre ce este vorba, caci nu a vazut niciodata oameni. Spre surprinderea lui Spirit, oamenii sunt vicleini. Trailerul de la desenul animat Spirit Stallion of the Cimarron online cu subtitrare in romana poate fi urmarit mai sus.

Dupa o urmarire lunga, acesta este capturat si luat la un adapost al cavaleriei. In aceasta perioada, armata se lupta cu indienii. Acolo el il intalneste pe colonel care incearca sa-l inblanzeasca, dar Spirit reuseste sa-i azvarle in sus pe toti cei care doreau sa-l calareasca. In acest timp, un nativ american pe nume Creek este adus in acest fort si este tinut captiv, si se imprietenesc. Dupa o serie de evenimente, Little Creek si Spirit, impreuna cu alti cai, reusesc sa scape.

Dupa ce se intoarce la satul sau, Little Creek ii leaga pe Spirit si pe Rain impreuna, spre supararea armasarului nostru. Rain ii arata lui Spirit Stallion of the Cimarron lumea ei, si calul incepe sa inteleaga obiceiurile lor si se indragosteste de aceasta iapa. Insa, afectiunea sa pentru Rain nu ii domoleste dorinta de a fi liber.

Little Creek se decide intr-o zi ca Spirit nu ar trebui sa fie inblanzit vreodata asa ca il elibereaza. Stallion of the Cimarron o roaga pe Rain sa mearga cu el, si in acest timp cavaleria colonelului se napusteste asupra satului. Rain este impuscata de catre Colonel, iar Spirit il loveste pe Colonel, salvand viata lui Little Creek.

One Comment

  1. Andriy Marius says:

    Foarte tare filmull:).. abia astept sa le vad si pe celelalte:x

Posteaza comentariul tau despre acest film pentru copii!

Numele Tau: 

Email: