Tangled Online

Tangled

Tangled online subtitrat in romana este o animatie, film de fantezie produs de Walt Disney Animation Studios si este cea de 50a animatie a celor din acest trust cinematografic.  Este un film bazat pe basmul german “Rapunzel” cules si publicat de Fratii Grimm.  Filmul spunea povestea unei printese  cu parul fermecat care tanjeste sa plece din […]

Tangled online subtitrat in romana este o animatie, film de fantezie produs de Walt Disney Animation Studios si este cea de 50a animatie a celor din acest trust cinematografic.  Este un film bazat pe basmul german “Rapunzel” cules si publicat de Fratii Grimm.  Filmul spunea povestea unei printese  cu parul fermecat care tanjeste sa plece din tirnul in care este inchisa. Impotriva dorintelor mamei ei, ea se incapataneaza sa plece cu un bandit, pentru ca astfel sa cunoasca lumea pe care nu a vazut-o niciodata.

Rapunzel – Tangled gratis  a fost nascuta dupa ce mama sa, grav bolnava , s-a tratat cu o floare avand puterea de a pastra tineretea si frumusetea . Toate calitatile florii s-au transpus in parul fetei, astfel ca femeia care folosea floarea respectiva a rapit copila si a ascuns-o intr-un turn , spunandu-I ca este pentru protectia sa. Filmul pentru copii Tangled online subtitrat in limba romana este o poveste minunata.

In filmul online Tangled, in fiecare an, de ziua sa, parintii ei umpleau cerul de lampioane, in speranta ca fata le va vedea si se va intoarce din nou acasa. Aproape de aniversarea celor 18 ani, fata ii cere femeii care a rapit-o si pe care o credea mama ei, sa ii dea voie sa coboare din turn macar o data pentru a vedea care este sursa  miilor de luminite de pe cer, dar aceasta refuza categoric.  Cand prin intamplarea sortii, Flynn ajunge in turnul lui Rapunzel, aceasta il loveste cu tigaia in cap si il baga in dulap.  Cand Gothel din Tangled online subtitrat s-a intors acasa, fata vrea sa ii arate captura pentru a-I demonstra ca este capabila sa se apere si singura si poate avea grija de ea, dar femeia ii taie orice elan spunandu-I ca nu va pleca niciodata din acel turn .

Dupa ce Gothel pleaca, Rapunzel se duce la Flynn si ii promite ca ii va restitui tiara daca o a duce sa vada luminitele pe care le vede pe in fiecare an de ziua ei.   Acesta este de acord, astfel ca ei pleaca impreuna din turn. Cand poposesc la un han, acesta este ranit, iar fata il vindeca cu parul ei ferectat.

In dimineata urmatoare, Maximus il confrunta pe flynn pentru a recupera tiara, dar rapunzel se imprieteneste cu calul lui flynn pentru a-l convinge sa o ajute sa isi duca visul la indeplinire .  Mai tarziu, Flynn, personajul principal al filmului Tangled online subtitrat in romana este acuzat de furt si condamnat la moarte. Fata se hotaraste sa il salveze si apeleaza la calul lui pentru a face asta. Flynn este ranit iar cu ultimele puteri  ii declara sentimentele sale cele mai sincere lui Rapunzel . Cand acesta varsa o lacrima peste rana il vindeca si ii revine viata. Intorcandu-se la palat, rapunzel este reunita cu familia sa.

Tangled trailer

Scrie-ti parerea despre Tangled sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. anca says:

    sa zicem ca este dragutz puteati sal faceti si mai frumos dar merge si asa :)

  2. raul says:

    o iubesc pe rapunzel

Numele Tau: 

Email: