Tarzan online in romana Online

Tarzan online in romana

Tarzan film online de aventura dublat in romana, este o animatie muzicala produsa de Disney. Filmul online ne spune ppovestea unui copil, singurul fiu al unui cuplu englez plecat intr-o expeditie, care in secolul 19 a fost singurul supravietuitor al unui incendiu de pe un vas, ajungand pe uscat in viata. Gasit de Kala, o […]

Tarzan film online de aventura dublat in romana, este o animatie muzicala produsa de Disney. Filmul online ne spune ppovestea unui copil, singurul fiu al unui cuplu englez plecat intr-o expeditie, care in secolul 19 a fost singurul supravietuitor al unui incendiu de pe un vas, ajungand pe uscat in viata. Gasit de Kala, o gorila femela care tocmai ce isi pierduse puiul, a substituit animalul pierdut cu copilul uman pe care l-a gasit si l-a salvat din ghearele tigrului Sabor, care vroia sa il omoare.

Desi impotriva partenerului ei si al celorlalte maimute din padure, Kala a luat copilul pentru a-l creste ca si cum ar fi al ei. Tarzan se imperieteneste cu toate animalalele, singura exceptie facand tigrul care cu ani in urma a vrut sa il omoare si de atunci l-a vanat toata viata, dar prietenii lui l-au salvat totdeauna. Acum ca este un tanar adult, se poate apara singur, folosindu-se de sulita pe care si-a constrit-o si cu care mai tarziu il va omori pe Sabor.
Filmul Tarzan online subtitrat in limba romana

Viata linistita si frumoasa din film este tulburata de un experimentat explorator englez pe nume Porter, profesor Porter, fiica sa Jane si ghidul pe care l-au luat cu ei Clayton. Jane se rataceste la un moment dat de restul grupului si este urmarita de un grup de babuini. Tarzan vede toata scena si isi da seama ca este singura fiinta pe care a vazut-o pana acum, care sa aiba aceiasi infatisare ca si el, ca este o fiinta umana. Dupa ce o salveaza de ceata de babuini, Tarzan film online este dus de catre Jane la tabara unde campau cei din grupul de expeditie, oameni ce se arata foarte interesati de Tarzan si de felul in care acesta a evoluat impreuna cu animalele padurii. Ba mai mult decat atata aveau interes sa il faca sa ii conduca catre locul unde se adaposteau maimutele pentru ca cercetarea lor se baza pe un experiment pe care trebuiau sa il faca pe un anume soi de maimute din jungla respectiva, de aceea trebuiau sa le captureze si sa le duca in Anglia.

Avand in vedere ca tabara a stat o perioada indelungata in jungla, Tarzan se intorcea mereu acolo, unde petrecea timp pretios cu Jane care l-a invatat sa vorbeasca engleza si sa poarte haine barbatesti. In cele din urma cei doi s-au indragostit unul de altul, sentiment total nou pe care Tarzan il experimenta si despre care nu stia absolut nimic avand in vedere ca toata viata lui a trait-o in jungla cu maimutele.

Cand barcile de intoarcere spre Anglia au revenit dupa echipajul de expeditie, intr-un moment de disperare pentru ca nu reusisera sa afle ascunzatoarea maimutelor, Clayton l-a mintit pe Tarzan ca daca ii arata unde sunt maimutele, Jane va ramane cu el pentru totdeauna in jungla.

De fapt, Clayton dorea sa captureze toate maimutele pentru a face experimente pe ele, si anainte sa plece planuia sa il ia si pe Tarzan film online cu ei in anglia pentru a face cercetari, pentru ca el era considerat o curiozitate a societatii avand in vedere ca a reusit sa supravietuiasca atat de mult printre animale in jungla. Cand grupul de exploratori inarmati ajunge la ascunzatoarea maimutelor incepe o aventura ce se va incheia cu sacrificii.

Tarzan online in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Tarzan online in romana sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. mariana says:

    cele mai faine filme depe terra :))) <3<3

Numele Tau: 

Email: