The Karate Kid Online

The Karate Kid

The Karate Kid online subtitrat din anul 2010 este un remake a faimosului film cu acelasi nume din anul 1984. Un baiat de 12 ani pe nume Dre Parker si mama sa se mut in China dupa ce aceasta este transferata aici cu serviciul. Lui Dre ii cade cu tronc o tanara violonista pe nume […]

The Karate Kid online subtitrat din anul 2010 este un remake a faimosului film cu acelasi nume din anul 1984. Un baiat de 12 ani pe nume Dre Parker si mama sa se mut in China dupa ce aceasta este transferata aici cu serviciul. Lui Dre ii cade cu tronc o tanara violonista pe nume Mei Ying, care se pare ca il place, dar Cheng, un tanar care cunoaste artele kung fu si a carui familie este apropiata de cea a lui Mei, incearca sa-l tina pe Dre departe cu legea pumnului.

Trailerul de la Filmul The Karate Kid online cu subtitrare in limba romana poate fi vizionat mai sus pe youtube

Dupa o excursie pana la Orasul Interzis, Dre da ochi in ochi cu Cheng si se ajunge la bataie. Se pare ca omul de serviciu, domnul Han, intervine si il ajute pe Dre. Se pare ca Han este un maestru in arta kung-fu-ului si incepe sa-i ingrijeaza ranile baiatului. Dre il intreaba pe Han daca il poate invata kung fu.

Han refuza, dar se intalneste cu profesorul lui Cheng, maestrul Li pentru a face pace intre cei doi baieti. Li, care ii invata pe studentii sai sa nu arate mila dusmanilor, il provoaca pe Dre la o lupta cu Cheng. Cand Han refuza, Li ii spune ca nu ii va lasa sa plece pana cand unul dintre ei se va lupta. Han insinsta ca lupta sa aiba loc la un turnament ce va avea loc in curand si Li din filmul Karate Kid online subtitrat cade de acord, dar il avertizeaza pe Han ca daca Dre nu se va prezenta atunci se va razbuna.

Dre ramane uimit cand Han ii spune ca va lupta intr-un turnament de karate. Han ii promite lui Dre ca il va invata ce inseamna kung fu cu adevarat. Han incepe sa-l antreneze pe baiat, dar Dre devine din ce in ce mai fustrat pentru ca antrenamentul sau este putin cam ciudat. Dupa ce se satura de actiunile pe care este pus sa le faca, Dre il ia la rost pe Han si acesta din urma ii demonstreaza cat de mult i s-au marit instinctele de aparare si viteza.

The Karate Kid trailer

Scrie-ti parerea despre The Karate Kid sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: