The NeverEnding Story online subtitrat Online

The NeverEnding Story online subtitrat

Uitati si un film de fantezie pentru copii german inspirat dupa romanul cu acelasi nume scrie de catre Michael Ende. The NeverEnding Story online subtitrat in romana il prezinta pe Bastian Bux, un baiat tacut caruia ii place sa citeasca, si din cauza aceasta el este mereu tinta batausilor de la scoala. Acesta se ascunde […]

Uitati si un film de fantezie pentru copii german inspirat dupa romanul cu acelasi nume scrie de catre Michael Ende. The NeverEnding Story online subtitrat in romana il prezinta pe Bastian Bux, un baiat tacut caruia ii place sa citeasca, si din cauza aceasta el este mereu tinta batausilor de la scoala. Acesta se ascunde intr-o librarire. Bastian il intreaba pe vanzatorul Koreander despre o carte pe care a vazut-o, dar acesta il avertizeaza ca acea carte nu este sigura. Cu toate acestea, Bastian imprumuta cartea, lasand un bilet pe care scrie ca o va returna, si fuge inspre scoala. Acesta se ascunde undeva prin scoala pentru a citi cartea .

Cartea descrie lumea fantastica a Fantasiei care este zdruncinata de o forta numita “Nimicul”, un intuneric care consuma totul. Creaturile din Fantasia s-au strans la un loc pentru a-i cere ajutorul imparatesei, dar asistenta ei le spune multimii ca imparateasa a cazut prada intunericului si ca este bolnava. Aceasta il cheama pe Atreyu, un luptator din campie cu o varsta apropiata cu a lui Bastian, pentru a ajuta in a pune la pamant aceasta amenintare. Acestuia ii este dat un medalion magic numit AURYN pentru a-l folosi ca ghid. Pe cand Atreyu porneste in misiunea sa, puterea intunericului il aduce pe Gmork, o bestie inteligenta si fioroasa, cu asemanare de lup, pentru a-l omori pe Atreyu. The NeverEnding Story pentru copii online gratis subtitrat in limba romana.

Dupa ce a cautat regiuni vaste din Fantasia fara vre-un rezultat, Atreyu se duce sa capate ajutor de la Morla, cea mai inteligenta fiinta din intreaga Fantasie. Morla traieste in mlastinile periculoase ale Durerii. Cei care lasa supararea sa ii copleseasca in timp ce se afla acolo se vor scufunda in mlastina, ceea ce se intampla cu calul lui Atreyu, Artax. Acest lucru il forteaza pe baiat sa mearga pe jos. Intr-un final, acesta gaseste muntele Shell, pe care il urca si apoi constata ca el se afla defapt pe spatele unei broaste testoase gigant. Se pare ca aceasta este Morla, iar Bastian tipa de frica, iar Morla si Atreyu il aud pe baiat. Bastian din filmul NeverEnding Story subtitrat in romana este uimit ca personajele din carte pot sa-l auda. Morla nu-l poate ajuta pe Atreyu, si il trimite la oracolul din sud, care este la 10000 de mile distante si e cam imposibil sa ajungi acolo fara un mijloc de transport rapid. In lumea reala, soneria scolii se aude si scoala se elibereaza rapid, dar Bastian ramane acolo si continua sa citeasca.

In timp ce se afla in mlastina cu Gmork pe urmele lui, in filmul pentru copii NeverEnding Story online, Atreyu cade prada durerii si incepe sa se scufunde, cand un dragon pe nume Falkor il salveaza si il duce tocmail la oracolul din Sud. Doi batrani gnomi, sot si sotie EngyWook si Urgl ii ingrijesc ranile lui Atreyu si ii dau sfaturi pentru a trece de poarta pazita de un gardian a Oracolului.

The NeverEnding Story online subtitrat trailer

Scrie-ti parerea despre The NeverEnding Story online subtitrat sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: