Tineree Fr de Btr Online

Tineree Fr de Btr

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte film romanesc online este inspirat din acele basme pentru copii, care au ca motiv imparatul fara urmas. Astfel, se prezinta intamplari ale unui “imparat mare” si ale unei imparatese “amandoi tineri si frumosi”, care insa nu puteau avea copii. O vrajitoare dibace daruieste imparatului “ceva leacuri” pentru […]

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte film romanesc online este inspirat din acele basme pentru copii, care au ca motiv imparatul fara urmas. Astfel, se prezinta intamplari ale unui “imparat mare” si ale unei imparatese “amandoi tineri si frumosi”, care insa nu puteau avea copii. O vrajitoare dibace daruieste imparatului “ceva leacuri” pentru a aduce pe lume “un Fat-Frumos” dragastos, dar, spune femeia, “parte n-o sa aveti de el”.

Copilul nu intra insa in viata decat atunci cand i se promite “tinerete fara batranete si viata fara de moarte”. Aceast promisiune neobisnuita devine laitmotivul acestui film. La implinirea varstei de 15 ani, nazdravanul flacau ii cere tatalui sau fagaduinta facuta la nastere, insa Imparatul, neputincios, este fortat sa-l refuze, caci nu are in puterea lui sa implineasca promisiunea. Atunci fiul sau se simte nevoit sa cutreiere toata lumea pana va gasi Pokies fagaduinta pentru care s-a nascut.

Dorinta, imposibil de implinit intr-o lume obisnuita, se transforma intr-o cautare a unui ideal superior, a nemuririi. Fat-Frumos isi alege calul “rapciugos si bubos si slab”, dar si el nazdravan, care il invata ce trebuie sa faca pentru a deveni invincibil. Dupa ce respecta sfatul calului, si curata hainel si armele tatalui sau, calul “odata se scutura” si “toate bubele si rapciuga cazura de pe dansul si ramase intocmai cum il fatase ma-sa, un cal gras, trupes si cu patru aripi”. Dupa trei zile, cei doi se pornesc in marea calatorie, ce ii va supune la numeroase probe de viata, cum au fost: invingerea Gheonoaiei si vindecarea ei, lupta cu Scorpia, sora cu Gheonoaia, ambele blestemate de parinti pentru rautatea lor si transformate din fete frumoase in “lighioi” si care “vor sa-si rapeasca una de la alta pamantul”.

Tineree Fr de Btr trailer

Scrie-ti parerea despre Tineree Fr de Btr sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: