Toy Story 3 Online

Toy Story 3

Uite ca o noua continuare a desenul animat Toy story online a aparut. Incepe o noua aventura a cowboy-ului Woody, astronautului Buzz, Jessie si a celorlalte jucarii ale lui Andy. Baiatul nostru Andy a crescut acum in Toy Story 3 online dublat in romana, are aproape 18 ani, deci va fi major in curand. Acesta […]

Uite ca o noua continuare a desenul animat Toy story online a aparut. Incepe o noua aventura a cowboy-ului Woody, astronautului Buzz, Jessie si a celorlalte jucarii ale lui Andy. Baiatul nostru Andy a crescut acum in Toy Story 3 online dublat in romana, are aproape 18 ani, deci va fi major in curand. Acesta se gandeste sa il ia pe Woody impreuna cu el la colegiu, iar pe Buzz si pe restul jucariilor le pune intr-un sac de gunoi ca sa le puna intr-un loc sigur. Din greseala, mama lui nu baga de seama ce era in acel sac si il arunca la gunoi. Jucariile acum au inceput sa creada ca nu mai sunt dorite de nimeni. Acestea scapa si se decid sa se urce intr-o cutie de donatie pentru gradinita Sunnysied. Woody, singurul care a vazut ce s-a intamplat cu adevarat, ia urma prietenilor sai si incearca sa le explice ca au fost aruncate din greseala, dar acestea refuza sa il creada.

Desenul animat de la Disney – Toy Story 3 online subtitrat in romana. May departe in filmul Toy Story 3 dublat in limba romana, jucariile lui Andy sunt bine primite de catre celelalte jucarii de la Sunnyside si li se face un tur al localului, iar totul pare aproape perfect. Toate jucariile sunt incantate de noua lor casa, si il lasa pe Woody singur sa se intoarca la Andy. Tentativa de fuga a lui Woody esueaza, caci intampina un mic obstacol – acestea este gasit de catre Bonnie, o fetita cu o imaginatie bogata. Aceasta il ia acasa pentru a se juca cu el. Se pare ca fata mai are si alte jucarii cu care se pare ca se comporta foarte bine. Woody devine dintr-o data ingrjorat cand aude o poveste despre Lotso de la clownul trist – Chuckles.

Lotso, impreuna cu Chuckles si cu Big Baby apartineau odata lui Daisy, dar au fost din greseala pierdute de catre stapana lor. Lotso s-a intors inapoi dar a observat ca a fost inlocuit de catre fata cu o noua jucarie (toy). Desi Cuckles a vazut adevarul, Lotso l-a convins pe Big Baby ca toti au fost re-inlocuiti. Cei trei si-au facut drum catre Sunnyside, iar acum in Toy Story 3 online gratis Lotso a pus stapanire si care a facut din acest loc o adevarata inchisoare. Ingrijorat pentru prietenii lui, Woody se grabeste inspre gradinita si afla ca prietenii lui au fost dati la grupa mica.

Buzz constata pe propria piele, impreuna cu celelalte jucarii, ca pe timpul noptii, aici este o adevarata inchisoare. Acesta iese cu greu din camera dar este capturat de catre prietenii lui Lotso din Toy Story dublat in romana, care il reseteaza, facandu-l o papusa ascultatoare, care nu-si mai aminteste nimic de prietenii sai.

Woody se alatura prietenilor sai si impreuna fac un plan astfel incat sa scape din acest loc. Jucariile (Toys) ajung in cele din urma la un punct de scapare, dar sunt prinsi pe ultima suta de metri de catre Lotso si banda lui. Pe cand masina de gunoi se apropia, Woody le spune celorlalti povestea adevarata despre Lotso, ceea ce l-a determinat pe Big Baby sa-l arunce pe ursul roz la gunoi.

Toy Story 3 trailer

Scrie-ti parerea despre Toy Story 3 sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. maria says:

    mie mi s -a parut foarte frumos si seamana putin cu viata reala

  2. stefan says:

    filmul acesta a fost foarte frumos m-a impresionat l-a sfarsit m-a facut sa plang

Numele Tau: 

Email: