Veronica Online

Veronica

Veronica este unul din cele mai indragite si mai frumoase filme pentru copii. Este un film romanesc aparut in anul 1972, regizat de catre Elizabeta Bostan si in care joaca actori romani de renume. Veronica este o fetita frumusica si nazdravana care traieste intr-un camin de copii. Aceasta implineste frumoasa varsta de cinci ani si […]

Veronica este unul din cele mai indragite si mai frumoase filme pentru copii. Este un film romanesc aparut in anul 1972, regizat de catre Elizabeta Bostan si in care joaca actori romani de renume.

Veronica este o fetita frumusica si nazdravana care traieste intr-un camin de copii. Aceasta implineste frumoasa varsta de cinci ani si Zana Cea Buna ii face un cadou special – o traistuta fermecata care poate indeplini orice vis. Dar, traista va implini dorintele doar celor prietenosi, cuminti, darnici si cu suflet bun. Filmul Romanesc Veronica online nu trebuie ratat de nici un copil!

Se pare ca darul Veronicai este asaltat si de catre ceilalti copii, lucru care incepe sa o enerveze pe fata si se decide sa fuga astfel incat traista sa fie doar a ei. Dar, Veronica incepe sa aibe probleme caci egoismul ei face ca traista sa o paraseasca.

Dandu-si seama de cele facute si parandu-i rau dupa cadoul ei, Veronica pleaca in cautarea traistei. Fata intra intr-o lume de basm o data ce intra in padure. Prima ei calauza este Licuriciul care ii canta si o consoleaza pe fata si o indruma ce pasi sa faca in continuare. In filmul Veronica online, fata va avea de aface cu fel de fel creaturi ciudate, unele rele si altele bune, dar ea va invata ce inseamna adevarata bunatate, prietenia si curajul.

Oferind si primind ajutor, fata se intoarce acasa mult mai inteleapta si mult mai generoasa ca inainte.

Veronica trailer

Scrie-ti parerea despre Veronica sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. erika blazs says:

    e super acest film il vizionam cand eram copil cu mare drag iar acum copiii mei o fac la fel

  2. talida says:

    e foarte frumos acest film il urmaresc de la 2 ani e educativ si distractiv

Numele Tau: 

Email: