Vraji-Gemenele 2 in Romana Online

Vraji-Gemenele 2 in Romana

Vraji-Gemenele 2 in Romana sau Twitches Too in Engleza este un film magic pentru copii de fantezie lansat de catre cei de la Walt Disney. Filmul are actiunea plasata in Coventry si incepe cu regina Miranda care studiaza la curtea regelui Aron, si se adreseaza portretului acestuia, spunandu-i cat de mult ii lipseste. Cand aceasta […]

Vraji-Gemenele 2 in Romana sau Twitches Too in Engleza este un film magic pentru copii de fantezie lansat de catre cei de la Walt Disney. Filmul are actiunea plasata in Coventry si incepe cu regina Miranda care studiaza la curtea regelui Aron, si se adreseaza portretului acestuia, spunandu-i cat de mult ii lipseste. Cand aceasta se misca, este urmarita de catre o umbra. Aceasta face un semn cu mana si un zid apare, care ascunde o usa.

Camryn face mare mizerie cand incearca sa puna vasele in spalator folosindu-se de magie. Alex traieste cu ele deoarece ea trebuie sa mearga la universitatea Waverly. Karsh si Ileana isi fac simtita prezenta si anunta ca se vor casatori si ca Miranda doreste sa ii vada. Alex nu se duce deoarece nu vrea ca sa lipseasca de la ore, asa ca Camryn se duce sa intalneasca un barbat chipes pe nume Demitri. Aceasta crede spusele lui cum ca este un print, dar se pare ca nu este asa; este doar un ajutor de bucatar. La scoala, Alex se intalneste cu Marcus, care este fostul prieten a lui Camryn. Acesta o confunda cu fost lui prietena pana cand Beth il informeaza ca nu este asa. Filmul Twitches Too online subtitrat sau Vraji-Gemenele 2 in Romana este plin de magie si aventura. Va rugam sa ne spuneti in ce masura v-a placut!

Atat Alex, cat si Camryn, sau intr-un cuvant Vraji-Gemenele 2 – au primit semne cum ca tatal lor este in viata in Lumea Umbrelor. Miranda crede ca Thantos devine iar puternic si doreste ca fetele sa foloseasca o vraja in timpul eclipsei, cand puterile lor vor fi la capacitate maxima. Daca vor face aceasta vraja, orice lucru din Lumea Umbrelor vor fi distruse. Alex nu doreste sa faca acest lucru si din greseala il aduce inapoi pe Thantos.

Dupa ce trecem de punctul culminant, filmul pentru copii se sfarseste cu nunta lui Karsh si a lui Ileana. Toata lumea este acolo: Emilia si David si chiar Veth si Marcus.

Vraji-Gemenele 2 in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Vraji-Gemenele 2 in Romana sau semnaleaza o problema!


10 Comments

 1. catalina says:

  mie mi-a placut foarte mult si cred ca voua tot o sa va placa

 2. Iuliana says:

  este un film fascinant si mie mia placut foarte mult si imi place si de cite ori il privesc simt aceleasi sentimente…

 3. mary says:

  dar eu vad trilelu va rog datimi filmul

 4. mary says:

  nu stiu cum il gasesc mise pare interesant am vazut unul identic dar jucau alte actrite si erea umpic alt cumva povestea

 5. iustina says:

  un sait groaznic

 6. swi says:

  frumos film

 7. Mady Madena says:

  imi plac aceste desene.
  :*

 8. iulia says:

  tare film bravo cu dragoste calde salutari este si episodul 3

 9. alex says:

  foarte frumos film dar daca ar fi si in spaniola ar fi super!

 10. dora says:

  Îmi place la nebunie acest film.o ador pe Miranda si pe Alex.

Numele Tau: 

Email: