Vulpea si Cainele online in romana Online

Vulpea si Cainele online in romana

Vulpea si Cainele online in romana este un desen animat pentru copii bazat pe romanul cu acelasi nume a lui Daniel Manix. Acest film este o productie Walt Disney care ne spune povestea unei prietenii dintre o vulpe rosie pe nume Tod si un caine pe nume Copper, care incearca sa ramana la acest stadiu, […]

Vulpea si Cainele online in romana este un desen animat pentru copii bazat pe romanul cu acelasi nume a lui Daniel Manix. Acest film este o productie Walt Disney care ne spune povestea unei prietenii dintre o vulpe rosie pe nume Tod si un caine pe nume Copper, care incearca sa ramana la acest stadiu, de prieteni, in ciuda faptului ca multi din jurul lor nu agreeaza acest lucru.

Dupa ce o tanara vulpe ramana orfana, Big Mama, asa cum era numita bufnita, Boomer ciocănitoarea, şi Dinky, cinteza, aranjeaza ca vulpea să fie adoptata de către Tweed vaduva. Tweed ii pune numele de Tod, deoarece acest nume ii amintea de cineva drag. Intre timp, vecinul lui Tweed, Amos Slade, aduce acasa un caine de vanatoare caruia ii pune numele Copper si ii face cunostiinta acestuia cu cainele sef – Chief. Copper si Tod ajung in scurt timp colegi de joaca, si acestia jura sa ramana prieteni pentru totdeauna. Trailer la Filmul Vulpea si Cainele online gratis dublat in romana

Slade incepe sa devina fustrat din cauza lui Copper care mereau fugea la joaca, asa ca-l pune in lesa. In timp ce se juca cu Copper la el acasa, Tod il trezeste din greseala pe Chief. Chief si Slade il fugaresc apoi pana cand sunt opriti de catre Tweed. Dupa ce se cearta, Slade spune ca il va omori pe Tod daca acesta va mai intra vreodata in curtea lui. Sezonul de vanatoare incepe, iar Slade isi ia cainii in salbaticie pentru a-i testa. Intre timp, Big Mama ii explica lui Tod ca prietenia cu acesta nu mai poate continua din cauza ca un caine si o vulpe sunt inamini, dar Tod refuza sa o creada.

Trec mai multe luni, iar cei doi prieteni, vulpea si cainele ajung la maturitate. Intr-o noapte, Tod se furiseaza pentru a se intalni cu Copper, iar cand se intalneste cu el, ii explica ca ii este inca prieten, dar ca este un caine de vanatoare si ca lucrurile s-au schimbat. Chief il trezeste si il alerteaza pe Slade. Tod, vulpea, ajunge sa fie urmarit si este prins de catre Copper, cainele.

Vulpea si Cainele online in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Vulpea si Cainele online in romana sau semnaleaza o problema!


5 Comments

 1. lavinia says:

  ce dragut…

 2. Maria says:

  Dintre toate filmelepe care le-am vazut, acesta este cel mai reusit e preferatul meu!!! felicitari celor care l-au realizat!!!Foarte , foarte,foarte frumos!!!

 3. Melisa says:

  Cel mai naspa film pe care l-am vazut!!!!!:((((>:(

 4. dumitrache silvia says:

  mie nu-mi merge prima parte

 5. Nicoleta Chichirita says:

  Foarte frumos!!!

Numele Tau: 

Email: