Zambezia online in romana Online

Zambezia online in romana

Zambezia online in romana sunt niste desene dragute pentru copii, cu animale ce prezinta povestea unui soim. Kai este un soim tanar, foarte naiv care ajunge sa calatoreasca pana in orasul pasarilor – Zambezie – unde descopera adevarul despre originile sale, si ajutand la aparerea orasului – descopera ce inseamna sa faca parte dintr-o comunitate. […]

Zambezia online in romana sunt niste desene dragute pentru copii, cu animale ce prezinta povestea unui soim. Kai este un soim tanar, foarte naiv care ajunge sa calatoreasca pana in orasul pasarilor – Zambezie – unde descopera adevarul despre originile sale, si ajutand la aparerea orasului – descopera ce inseamna sa faca parte dintr-o comunitate.

Kai traia linistit impreuna cu tatal sau tendai. Cei doi soimi duceau o viata normala intr-un loc pustiu din Africa. Intr-o zi, apare din senin Tini si Cecil. Acestia aduc in discutie despre Zambezia, iar Kai, fiind foarte curios din fire se duce sa vada cu ochii sai acest oras al zburatoarelor, chiar dupa o mica cearta cu tatal sau.

Odata ce ajunge in Zambezia, tanarul soim ramane impresionat, mai ales de garzile ce apara orasul, iar unul din telurile sale ajunge sa fie cel de a lucra alaturi de Hurricani. Un mic tur al orasului i-l face Ezee, dar dupa ce o intalneste pe Zoe, fiica conducatorului acestui oras, lucrurile se schimba si foarte multe probleme apar :)

Zambezia online in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Zambezia online in romana sau semnaleaza o problema!


3 Comments

  1. dumitrache silvia says:

    superrr!!!! :)

  2. elisa.cotan says:

    dragut filmul

  3. vlad says:

    Imi place acet site deoarece poti viziona diferite desene v-as propune sa incercati!

Numele Tau: 

Email: